Returpolitik

Returnering og fortrydelsesret.

Det kan jo ske at den vare man har bestilt ikke lever op til forventningerne. Derfor har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret når du handler hos www.raakogrul.dk.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb via kontakt@raakogrul.dk

Varen skal returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelse. Medsend original emballage og eventuelle mærkesedler. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den. Ved køb af personliggjorte produkter, frafalder returretten.

Eneste omkostning du har hvis du fortryder dit køb er portoen for at sende varen retur til os.

Når vi har modtaget og godkendt returneringen, overføre vi købsbeløbet til den konto hvor varen er købt. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Vi anbefaler at du fremsender din returpakke som pakke (ikke som brev). Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Varen sendes til:

Råk og Rul

Skovvænget 18

4900 Nakskov

TLF: +45 25 13 33 14 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamation

Vi yder 24 måneders reklamationsret, som indebærer, at du enten kan få varen ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Vi refunderer selvfølgelig dine fragtomkostninger. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. 

Skulle der være fejl eller mangler ved din vare, kan du sende en mail via kontakt@raakogrul.dk og vedhæfte et billede af fejlen samt en beskrivelse af problemet. 

Sendes til Råk og Rul, Skovvænget 18, 4900 Nakskov.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.