BY PLAKAT - PERSONLIG

149,00 DKK349,00 DKK

Ryd

Vil du have din by eller anden tekst på Råk og Rul’s Danmarkskort? Vi laver plakater med alle bynavne på Danmarkskortet, uanset byens størrelse. Du kan også vælge at få skrevet noget personligt. Uanset hvad du vælger at få skrevet er prisen den samme. SE EKSEMPLER I VAREGALLERIET

Du skal blot vælge den størrelse plakat du ønsker at få din by eller tekst på – Gå “til Kassen” og skrive det ønskede bynavn og/eller tekst i bemærkningsfeltet inden du gennemfører din ordre.

VEJLEDNING:

Ved valg af bynavn: Skriv bynavn i bemærkningsfeltet når du kommer til “kassen”.

Ved valg af anden tekst: Skriv bynavn først så vi kan placere markeringsnålen på Danmarkskortet, efterfulgt af den tekst du ønsker der skal stå i bemærkningsfeltet når du kommer til “kassen”

Plakaten findes i A4, A3 og B2

Note: Plakaten leveres uden ramme

Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,
DeL produktet på:
Del på facebook
Del på twitter

Danmark Plakat

BY PLAKAT med et tvist – raakogrul.dk

 – find dem her på shoppen

Hos Råk og Rul finder du plakater med musik som statement og til inspiration for alle musikelskere.

– Til de voksne hvor musikken har en særlig plads i hverdagen/hjemmet.

– Til de små hvor der er plads til Råk og Rul i form af kreativitet, bevægelse og musik.

Idéen kommer af egen passion og interesse for musik samt indretning. Formålet og værdierne bag plakaterne er at sprede mere lyd i alle hjem. Find plakaten der gør lige dét for dig som musikken kan! Faktum er at alle kan i en eller anden sammenhæng relatere til musikken. Store som små, børn som voksne. Gør Råk og Rul, samt jer selv en tjeneste… Spred noget lyd. Plakaterne er af eget design og trykkes på kvalitetspapir der er velegnet til plakater.

Køb Musik plakater hos Råk og Rul til dåbsgave til børn, børnebørn eller bare børn I holder af. Køb Musik plakater hos Råk og Rul til dåbsgave til børn, børnebørn eller bare børn I holder af. Køb Musikplakater hos Råk og Rul til julegave til børn og voksne eller til dig selv. Køb Musik plakater til fødselsdagsgave, mors dag gave, fars dag gave, eller hvis Råk og Rul Musik Plakater får dig til at tænke på en bestemt person hvor plakaten passer hos. Vi har også en LOLLAND Plakat som skiller sig ud. Find Lolland plakat her. Råk og Rul er fra Nakskov. Vi har også lavet en Nakskov plakat som omhandler hestehoved i Nakskov.

Vi har guitar plakater, ukulele plakater med henvisning til ubetinget kærlighed, alfabet plakater der relaterer til musik og musikalske ord, begreber og betegnelser, vinylplade plakater. Med fede citater som. The World went digital, but I will stay Original. En ugeplan der gør det nemt at holde styr på aftaler eller madplanen. Vi har børne plakater til børneværelset der henviser til at skrue op for volumen, og at det er fedt at børn kan udfolde sig gennem musikken. Råk og rul har plakater der omhandler musik.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.