ROCK A BYE - BABY - GRØN

149,00 DKK249,00 DKK

Ryd

ROCK A BYE – BABY – GRØN. Flot personlig plakat til den lille ny baby. Giv den som fødselsdagsgave, dåbsgave, eller hvis du bare har lyst til at give en personlig gave. Findes også i blå og rød.

Skriv ønsket navn og dato der skal fremgå på plakaten under “bemærkninger” ved check-out.

Note: Plakaten leveres uden ramme

Varenummer Ikke mulig Kategori
DeL produktet på:
Del på facebook
Del på twitter

Musikplakater med enkle udtryk – ROCK A BYE – BABY

Musikplakater med enkle udtryk – ROCK A BYE – BABY – raakogrul.dk

 – find dem her på shoppen

Hos Råk og Rul finder du plakater med musik som statement og til inspiration for alle musikelskere.

– Til de voksne hvor musikken har en særlig plads i hverdagen/hjemmet.

– Til de små hvor der er plads til Råk og Rul i form af kreativitet, bevægelse og musik.

Idéen kommer af egen passion og interesse for musik samt indretning. Formålet og værdierne bag plakaterne er at sprede mere lyd i alle hjem. Find plakaten der gør lige dét for dig som musikken kan! Faktum er at alle kan i en eller anden sammenhæng relatere til musikken. Store som små, børn som voksne. Gør Råk og Rul, samt jer selv en tjeneste… Spred noget lyd. Plakaterne er af eget design og trykkes på kvalitetspapir der er velegnet til plakater.

Køb Musik plakater hos Råk og Rul til dåbsgave til børn, børnebørn eller bare børn I holder af. Køb Musik plakater hos Råk og Rul til dåbsgave til børn, børnebørn eller bare børn I holder af. Køb Musikplakater hos Råk og Rul til julegave til børn og voksne eller til dig selv. Køb Musik plakater til fødselsdagsgave, mors dag gave, fars dag gave, eller hvis Råk og Rul Musik Plakater får dig til at tænke på en bestemt person hvor plakaten passer hos.

Vi har guitar plakater, ukulele plakater med henvisning til ubetinget kærlighed, alfabet plakater der relaterer til musik og musikalske ord, begreber og betegnelser, vinylplade plakater. Med fede citater som. The World went digital, but I will stay Original. En ugeplan der gør det nemt at holde styr på aftaler eller madplanen. Vi har børne plakater til børneværelset der henviser til at skrue op for volumen, og at det er fedt at børn kan udfolde sig gennem musikken. Råk og rul har plakater der omhandler musik.

Vi har også personlige plakater. Bestil en fødselstavle, fødsels tavle, fødselsplakat, fødsels plakat, dåbsplakat, dåbs plakat, personlig plakat, til dit barn, barnebarn eller venners børn. Denne børneplakat er en musik plakat for børn, og en personlig plakat til børn. Børneplakater er det perfekte indretning til børneværelset. Musikinspirerende plakater er godt for børn.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.