THINK TWICE

THINK TWICE

Vi ønsker at være med til at sprede budskabet til alle om at holde en ordentlig tone når vi skriver til hinanden, så vores børn og unge ikke skal vokse op i et samfund fuld af had og ødelagt selvværd. Derfor har vi i samarbejde med skuespiller Simon Stenspil lavet denne plakat for at sprede budskabet:
“Tænk dig om en ekstra gang før du sender din næste besked afsted.🙏
For det du mener er sjovt og din ret til ytringsfrihed, kan have alvorlige konsekvenser for modtageren i den anden ende.💔
Hvis I som institutioner, skoler, uddannelsessteder ønsker at være med til at sætte fokus på problemet, er I velkommen til at sende os en mail, og vi kvitterer ved at sende en printselv fil af denne plakat afsted som I kan printe og hænge op til en reminder om at vi alle skal opføre os ordentligt.
Det er ganske gratis!
Send os en mail på kontakt@raakogrul.dk
Kategori
DeL produktet på:
Del på facebook
Del på twitter

Musikplakater med enkle udtryk – THINK TWICE Plakat?

THINK TWICE  – raakogrul.dk

 – find dem her på shoppen

Hos Råk og Rul finder du plakater med musik som statement og til inspiration for alle musikelskere.

– Til de voksne hvor musikken har en særlig plads i hverdagen/hjemmet.

– Til de små hvor der er plads til Råk og Rul i form af kreativitet, bevægelse og musik.

Idéen kommer af egen passion og interesse for musik samt indretning. Formålet og værdierne bag plakaterne er at sprede mere lyd i alle hjem. Find plakaten der gør lige dét for dig som musikken kan! Faktum er at alle kan i en eller anden sammenhæng relatere til musikken. Store som små, børn som voksne. Gør Råk og Rul, samt jer selv en tjeneste… Spred noget lyd. Plakaterne er af eget design og trykkes på kvalitetspapir der er velegnet til plakater.

Køb Musik plakater hos Råk og Rul til dåbsgave til børn, børnebørn eller bare børn I holder af. Køb Musik plakater hos Råk og Rul til dåbsgave til børn, børnebørn eller bare børn I holder af. Køb Musikplakater hos Råk og Rul til julegave til børn og voksne eller til dig selv. Køb Musik plakater til fødselsdagsgave, mors dag gave, fars dag gave, eller hvis Råk og Rul Musik Plakater får dig til at tænke på en bestemt person hvor plakaten passer hos.

Vi har guitar plakater, ukulele plakater med henvisning til ubetinget kærlighed, alfabet plakater der relaterer til musik og musikalske ord, begreber og betegnelser, vinylplade plakater. Med fede citater som. The World went digital, but I will stay Original. En ugeplan der gør det nemt at holde styr på aftaler eller madplanen. Vi har børne plakater til børneværelset der henviser til at skrue op for volumen, og at det er fedt at børn kan udfolde sig gennem musikken. Råk og rul har plakater der omhandler musik.

Vi har fede plakater til stuen. Hop ind og find den fede plakat fra Hestehovedet i Nakskov. Det er en Nakskov plakat der hylder Nakskov og Nakskov strand. Magasinet og Theisens Gaard er et dejligt sted med masser af gode musikminder.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.