WAKE-UP KIT - ROSA

74,50 DKK124,50 DKK

Ryd

WAKE-UP KIT er plakaten der skal minde dig om hvordan du kommer bedst igang med dagen. Hos Råk og Rul er en stor kop kaffe og en go’ gang musik en fast start på en go’ dag. Kender du nogen der ikke kan starte uden musik og kaffe?

Plakaten findes i A4, A3 og B2 og 2 forskellige farver. Plakaterne trykkes på Satin kvalitetspapir.

Note: Plakaten leveres uden ramme

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,
DeL produktet på:
Del på facebook
Del på twitter

Musikplakater med enkle udtryk – Plakater til stuen?

Musikplakater med enkle udtryk – Plakater til køkkenet – raakogrul.dk

 – find dem her på shoppen

Hos Råk og Rul finder du plakater med musik som statement og til inspiration for alle musikelskere.

– Til de voksne hvor musikken har en særlig plads i hverdagen/hjemmet.

– Til de små hvor der er plads til Råk og Rul i form af kreativitet, bevægelse og musik.

Idéen kommer af egen passion og interesse for musik samt indretning. Formålet og værdierne bag plakaterne er at sprede mere lyd i alle hjem. Find plakaten der gør lige dét for dig som musikken kan! Faktum er at alle kan i en eller anden sammenhæng relatere til musikken. Store som små, børn som voksne. Gør Råk og Rul, samt jer selv en tjeneste… Spred noget lyd. Plakaterne er af eget design og trykkes på kvalitetspapir der er velegnet til plakater.

Køb Musik plakater hos Råk og Rul til dåbsgave til børn, børnebørn eller bare børn I holder af. Køb Musik plakater hos Råk og Rul til dåbsgave til børn, børnebørn eller bare børn I holder af. Køb Musikplakater hos Råk og Rul til julegave til børn og voksne eller til dig selv. Køb Musik plakater til fødselsdagsgave, mors dag gave, fars dag gave, eller hvis Råk og Rul Musik Plakater får dig til at tænke på en bestemt person hvor plakaten passer hos.

Vi har guitar plakater, ukulele plakater med henvisning til ubetinget kærlighed, alfabet plakater der relaterer til musik og musikalske ord, begreber og betegnelser, vinylplade plakater. Med fede citater som. The World went digital, but I will stay Original. En ugeplan der gør det nemt at holde styr på aftaler eller madplanen. Vi har børne plakater til børneværelset der henviser til at skrue op for volumen, og at det er fedt at børn kan udfolde sig gennem musikken. Råk og rul har plakater der omhandler musik. WAKE-UP KIT – ROSA

Vi har fede plakater til stuen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.